Felhasználás feltételei

Analízis

Az analízist minden magán és vagy jogi személy szabadon használhatja a biztonsági korlátban megszabott napi 10x lekéréssel egy IP címről.
A napi lekérések minden nap 0:00-kor kezdődik (CET szerint) és a megkezdett napra érvényes. 
A valótlan URL-eket és hacker tevékenységeket szűrjük! Az analízis mezőbe megadott valótlan címadatok és/vagy lekérési próbálkozások az IP cím végleges blokkolását vonják maga után és a támadási próbálkozások automatikus jelentését az illetékes szervek felé.
Az elgépelt URL címek nem számítanak "Valótlan URL"-nek azok csupán érvénytelen címek.

Az analízis eredményei általunk generált értékek azok nem felelnek meg más felsőbb hatóság követelményeinek ezért probléma valótlan érték esetén az oldal üzemeltetője felelősségre nem vonható.
A teljes értékelés és javaslat megjelenítés az intuitív saját szubjektív értékelését tükrözi.

Minden kigenerált analízis saját egyedi URL-t kap melyet az analízis lapon is megjelenítünk. Ez az URL és így az analízis eredménye is szabadon terjeszthető megosztható.

Beágyazható analízis ikon

A kigenerált analízis oldalakról elérhető analízis(%) ikon szabadon felhasználható beágyazható a saját weboldal kódjába.
Az ikon megjelenítése az üzemeltető szerveréről történik a hibátlan megjelenítéséért a szolgáltatás ingyenessége miatt  felelősséget nem vállal.

Érdeklődés küldése

Érdeklődés kérdőívünket minden látogató szabadon használhatja.
Többszöri valótlan adat elküldésekor és vagy hacker tevékenység észlelésekor a küldő IP címét véglegesen blokkoljuk és jelezzük tevékenységét az illetékes szervek felé.

Jelenleg aktív analízis

2

Generált analízis

9680

Átlagos eredmény

76%

PDF jelentés

820
10xellenőrzés a mai napra