Komplett weboldal készítés

Minden általunk kivitelezett weboldal egyedi nem sablon alapján készült "valami". Készítéskor minden tekintetben a megrendelő vállalkozáshoz igazítjuk az oldalt mind megjelenésében mind funkcióiban. Weboldal készítés nincsen konzultáció nélkül! Minden esetben javasoljuk, hogy a megbeszélést az Ön irodájában ejtsük meg mivel így könnyebb azonosulnunk a vállalkozásával annak megjelenésével és kiemelt értékeivel. A megbeszélés oldott hangulatú baráti társalgás ahol meghallgatjuk az Ön elképzeléseit, illetve felmérve az igényeket felvázoljuk a lehetséges megoldásokat*.  A cél, hogy a beszélgetés végére egy kikristályosodott elképzelése legyen a weboldalával kapcsolatban.

*jellemzően az Ön által kifelejtett fontos részletekre is odafigyelve kínálunk megoldásokat mint időgazdálkodás, kényelmi funkció mind a látogatóknak mind a munkatársaknak.

Konzultáció

Jó hírünk van! Mivel szeretjük a szakmánkat és szeretünk is arról beszélni amit csinálunk így minden konzultációt ingyenesen vállalunk. Mutatkozzon be nekünk, hogy bemutatkozhassunk Önnek. Jelentkezzen egy kellemes hangulatú beszélgetésre melyen kivesézzük ONLINE stratégiáját és weboldalának elvárt szerepét.
Nem Budapesten van a vállalkozása? semmi gond utazni is szeretünk :-) Horvát tengerpart, Prágai söröző bármi lehetséges.

Ingyenes konzultáció egyeztetése

Webdesign

Ahogy említettük már sablon mentes egyedi direkt a vállalkozáshoz igazított weboldal megjelenéseket biztosítunk. Felhasználva a vállalkozás logóját színeit illetve kiemelve a fontos értékeket. Minden dizájnt előre átbeszélünk majd azután készítjük el a végleges verziót. Nem készítünk 3-5 verziót, hogy válogasson a szabó sem varr magának 3-5 zakót, hogy felpróbálja :-) az anyagokat lehetőségeket bemutatjuk az alapján véglegesítünk.

Van saját grafikusa? Nagyszerű készíttesse el vele weboldalának kinézetét majd az alapján kivitelezzük oldalát. A saját grafikus által való készítés előtt is javasolt a konzultáció mert jellemzően fontos részek maradnak ki a látványtervekből. Saját design leadásánál természetesen az átvállalt munkát kompenzáljuk a készítési díjnál.

Tartalom Kezelő Rendszer (Content Management System - CMS)

Saját rendszerünk melynek fejlesztését 2004-ben  kezdtük el azóta rengeteg modellfrissítésen esett át, hogy mindig az aktuális technológiákat alkalmazva segítse az adminisztrátorok munkáját.
Néhány a rendszer kapacitásai közül (nagyon-nagyon a teljesség igénye nélkül):

 • Webáruház kialakítása
  Egyedi kosár és felhasználókezeléssel. Automata értesítések "resell" funkciók. Megrendelések kezelése.
   
 • Felhasználó kezelés
  Regisztráció, belépés, adatmódosítás, egyedi megjelenítések felhasználói szintenként. Hozzáférési jogosultságok kezelése.
   
 • Szinkronizáció
  Már használ valamilyen számlázó és/vagy raktárkezelő programot? semmi gond kapcsoljuk össze weboldalával.
   
 • Korlátlan bővítési lehetőség
  Nem alkalmazunk semmilyen blokkolást a rendszeren belül Önnek lehetősége van korlátlan számú cikket, aloldalt, kategóriát létrehozni.
   
 • Automata SEO generálás aloldalanként
  Ne fájjon a feje, hogy mit adjon meg META leírásnak kulcsszónak, hogyan jelenítse meg a szövegeket, hogy jó legyen a keresőmotoroknak. A rendszer elvégzi Ön helyett ezt a munkát. + Microdata alkalmazás.
   
 • Korlátlan adminisztrátor
  Nem egyedül szerkesztené az oldalt? semmi gond adjon hozzá tetszőleges számú adminisztrátort. Hogy nem kéne mindent elérniük az oldalon belül? semmi gond használja a jogosultsági szinteket és adja meg melyik adminisztrátor mit érhet el az oldalban.

A személyes konzultáción természetesen működés közben is bemutatjuk rendszerünket, ki is próbálhatja azt!

Alkalmazott technológiák

Az alábbi technológiákat alkalmazzuk minden oldal esetében:

 • MySql adatbázis az adatok tárolására.
 • PHP nyelv a dinamikus tartalom kezeléséhez.
 • HTML5 nyelv a weboldal böngészőfüggetlen megjelenítéséhez.
 • CSS3 stíluselemek a weboldal látványához és gyors betöltődéséhez.
 • jQuery az interaktív elemek kivitelezéséhez az oldalon.
 • AJAX az újratöltés nélküli adatkommunikációhoz.

Jelenleg aktív analízis

2

Generált analízis

9680

Átlagos eredmény

76%

PDF jelentés

820
10xellenőrzés a mai napra