Weboldal optimalizálás

Az optimalizált weboldalak a keresőmotorok felé szolgáltatnak többlet adatot a hatékonyabb találati eredményekért. Weboldalának optimalizálása nem jár a jelenlegi oldal átalakításával annak megjelenítésének módosításával maximum néhány plusz adat megjelenítésével de a fő munkálatok a háttérben ha jobban tetszik a motorháztető alatt zajlanak. Ez annyiból szerencsés, hogy a munkálatok alatt az oldala zavartalanul működhet.

Hogyan végezzük el az optimalizálást és honnan fogja tudni mi történt a motorháztető alatt?

A szolgáltatás megrendelésekor az analízis által kigeneráljuk az optimalizálásra kerülő oldalak eredményeit mint főoldal, egy termék adatlapja, hírek aloldal és egyebek. Ezekből egy-egy PDF verziót eltárolunk.
A munkánk végeztével újabb ellenőrzést végzünk az optimalizált oldalakkal és ezek eredményeit összevetve az eredeti verzióval értesítjük Önt a szolgáltatás teljesítéséről.

Végső eredmény 85 - 100% teljesítés közt az analízis szerint.

Az oldal ezen részei kerülnek javításra

Az optimalizálás hatékonyságát befolyásolhatja az oldala alatt futó adminisztrációs rendszer képességei illetve az oldalon alkalmazott javascript alkalmazások kódjai. Ezeket kisebb mértékben tudjuk módosítani de az optimalizációba nem tartozik bele sem az adminisztrációs rész fejlesztése sem már meglévő javascript kódok átdolgozása. Ezekre a hiányosságokra / hibákra a munka folyamán felhívjuk a figyelmét, illetve ha igényli biztosítunk egyedi ajánlatot a nagyobb fejlesztések kivitelezésére.

Ütemterv

Megkeresése után felmérjük oldalát és annak megfelelően adunk ajánlatot az optimalizálásra.
Mivel weboldalának forráskódjában lesz szükséges dolgoznunk így szükség lesz weboldala tárhelyének elérésére.
(Minden esetben javasoljuk, hogy készítsen jelenlegi oldalból egy másolatot. Amennyiben félti oldalának tartalmat úgy készíttessen belőle egy kópiát és elegendő csak ehhez a kópiához hozzáférést biztosítania. Ezen részletekről beszélünk részletesen a munka megkezdése előtt.)
Amennyiben megvan a hozzáférés és elfogadásra került az árajánlat is a munkálatok átlagosan 3-5 munkanapot vesznek igénybe. Ennél tovább tartó teljesítésre külön felhívjuk a figyelmét az ajánlatadáskor.

KÉRJE AJÁNLATÁT MOST

Jelenleg aktív analízis

2

Generált analízis

9680

Átlagos eredmény

76%

PDF jelentés

820
10xellenőrzés a mai napra