Szolgáltatások

Ingyenes analízis

Ingyenes analízis


Tudjuk jól, hogy nem csak mi készítünk weboldalakat és azt is tudjuk, hogy gyakran kimaradnak a készítés folyamán aprónak tűnő dolgok amik később hátrányba hozzák a weboldalakat. Mi tagadás mi is néha kihagyunk ezt azt ezért is hoztuk létre az analízist. Kezdetekben csak saját belső felhasználásra aztán gondoltunk egy nagyot így már Ön is elérheti az ellenőrző pontokat melyeket minden webkészítő jó ha szem előtt tart.

RÉSZLETEK AZ ANALÍZISRŐL
Weboldal optimalizálás

Weboldal optimalizálás


A legkönnyebben leírható szolgáltatásunk. Az analízis moduljai szerinti weboldal feljavítás jelenleg 31 (fő) pontot érint. Készítse el saját analízisét gyorsan és nézze meg ezen pontokat. Az optimalizálás minden weboldalnál különböző szintű időt igényel az oldal alatt működő rendszer, illetve az aloldalak számának függvényében.

HOGYAN OPTIMALIZÁLUNK ÁRAJÁNLAT KÉRÉS
Komplett weboldal készítés

Komplett weboldal készítés


Vállalkozásra szabott egyedi rendszerek egyedi funkciókkal. Nem sablonozunk nem rakunk felesleges modulokat az oldalba és főként nem adjuk el ugyan azt a rendszert sokadszorra magának, hogy jó lesz az. Díjazzuk az egyedi ötleteket a más által nem megvalósítható lehetetlen elképzeléseket. 10 év 400+ weboldal. Mondjon olyat, amit még nem hallottunk és mi meg fogjuk köszönni :-)

ÍGY KÉSZÍTJÜK MI AZ OLDALAKAT ÁRAJÁNLAT KÉRÉS
Webdesign

Webdesign


Dolgoztassa meg kicsit grafikusainkat. Próbálja ki milyen ha valóban egyedi a weboldala megjelenése! Unja már, hogy nem azt kapja amit szeretne mert elveszik az információ Öntől a grafikusig? megértjük ezért szolgáltatásunkkal Önt direkt kapcsolatba léptetjük grafikusunkkal.

WEBOLDAL MEGJELENÉS HATÁROK NÉLKÜL ÁRAJÁNLAT KÉRÉS
Arculattervezés

Arculattervezés


Névjegykártya, cégkártya, levélpapír, boríték, brossúra tervezése igény szerint nyomdázása, kiszállítása. Külön a projektre kirendelt grafikust biztosítunk akivel egyezteti a megjelenés részleteit a munka közben felmerült finomításokat.

HOGYAN KERÜL A NYOMDÁBA ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Jelenleg aktív analízis

2

Generált analízis

9680

Átlagos eredmény

76%

PDF jelentés

820
10xellenőrzés a mai napra